Ausekarane til Kilstraumen Brygge

Ausekarane inntar denne lørdagen Kilstraumen Brygge med konsert/show.
Laurdag 7.juli kl. 22.00

Bill.kr. 495,-

Dørane opnar ca kl. 20.00

Småbåthamna er kun tilgjengeleg for tilreisande publikum med billett til konserten

Aldersgrense 20 årPRESSESKRIV:

Ausekarane med Bjørn Jensen og Tor Endresen i spissen er reinspikka moro, en god porsjon galskap, og ikke minst et band med fantastiske musikere. Med et konsert/show/revy -repertoar som garantert får publikum med på notene og med i dansen, klarer Ausekarane å få selv den stilleste forsamling med på allsang. Lattermusklene får også trimmet seg grundig.

Ausekarane er i vinden som aldri før. Jubileumsforestillingen «Fisk og røvere i Auseland» gikk for fulle hus og ble belønnet med terningkast 5 i Bergens Tidende og med ekstraforestillinger i januar. Albumet «Ein hau med hits» solgte til gullplate og ble nominert til Spellemannpris, og «Ausedansen» nærmer ser 900 000 visninger på YouTube.

Det starta med «Haraball i naustet» på Logen i Bergen. Ausekarane gjorde stor suksess med musikk-kabareten som var basert på kysttrubaduren Johannes Kleppevik sine sanger og ramsalte tekster. Siden har det gått slag i slag.

– Vi ønskjer å vera kystkulturbærarar som vil halde liv i arven etter artistar som har gått føre, fortel gitarist Jan Arne Knutsen. – Og vi opplever ei endring blant dei unge strilane. Det ser ut til å vekse fram ei kjensle av å vere stolt over kvar vi kjem frå.

Arrangør: Kilstraumen Brygge
: Utescena, Kilstraumen Brygge
Tid: lrdag 7. juli 20:00
Konsert
https://kilstraumen.ticketco.events/no/nb/...